DESPRE PHOTO BOOTH

Cabinele foto sunt create pentru a fi folosite la evenimente speciale. Majoritatea lor sunt de dimensiuni mari, astfel incat sunt destul de greu de integrat in peisaj.
Cabina noastra eleganta si de mici dimensiuni se poate integra fara probleme in orice loc este montata. Cabina foto (photobooth) este dotata cu monitor touchscreen, camera foto DSLR, sistem de iluminat profesional și imprimanta foto.
Cabina foto (photobooth) are nevoie doar 6 mp din spatiul destinat  evenimentului, dar produce emotii de neuitat.
Printul poate fi ales din cele 2 formate disponibile – tipul photostrip (semn de carte) sau clasicele fotografii. Cabina este deschisa, acest lucru oferind o mobilitate mai mare in jurul acesteia. Folosind ultima tehnologie in acest domeniu, cabina este “gadget-ul” ideal pentru orice tip de eveniment.
Cabina noastra face parte din categoria celor mai complexe cabine foto de pe piata din Romania avand ca componenta urmatoarele :
Laptop Dell Inspiron 13
Display-ul ofera o vizibilitate cat mai buna asupra momentului de dinaintea realizarii fotografiilor. Acest lucru diminueaza la maxim pierderile de fotografii datorate faptului ca fotografiile nu sunt pe placul invitatiilor.
Aparat foto Canon 1300 + obiectiv de 18-55 mm
Aparatul foto dsrl contine un obiectiv zoom ce se preteaza foarte bine cabinei foto, acesta realizand fotografii de o calitate foarte buna.

Imprimanta foto DNP RX1-HS
Imprimanta folosita pe  cabina noastra este o imprimanta profesionala ce se preteaza extrem de bine cabinelor foto, cu viteza de imprimare de doar 12 secunde si optiune de a printa 5X15cm sau 10X15cm.
Blitz studio profesional
In interiorul cabinei foto este integrat un blitz de studio din gama profesionala , ce asigura o iluminare optima dar si o calitate foarte buna a imaginilor.
Soft profesional cu posibilitate partajare retele socializare, green screen software , trimitere de sms-uri cu link de descarcarea fotografiilor , QR code cu link de descarcarea fotografiilor, realizare mesaje video pentru sarbatoriti, etc.
Soft-ul cabinei foto este unul complex ce ofera nenumarate optiuni de creare template-uri, editare template-uri, partajare pentru retelele de comunicare, posibilitate personalizare background-ului din soft pentru fiecare eveniment in parte.

Call Now Button
× Cu ce va putem ajuta?